» » Τάσος Σαρμπάνης, Ανθ. Μπουζάνη - Το Σπίτι Αυτό Το Ρημαγμένο / Δεν Πρόφθασα Στα Χείλη Σου
ulivingstonia
full-dateMP3 1340 mb. | FLAC 1292 mb. | WMA: 1623 mb.
Country, World, & Folk

Τάσος Σαρμπάνης, Ανθ. Μπουζάνη - Το Σπίτι Αυτό Το Ρημαγμένο / Δεν Πρόφθασα Στα Χείλη Σου album flac

Τάσος Σαρμπάνης, Ανθ. Μπουζάνη - Το Σπίτι Αυτό Το Ρημαγμένο / Δεν Πρόφθασα Στα Χείλη Σου album flac

Performer: Τάσος Σαρμπάνης
Title: Το Σπίτι Αυτό Το Ρημαγμένο / Δεν Πρόφθασα Στα Χείλη Σου
Released: 1968
Style: Laïkó
Rating: 4.8
Votes: 593
Other formats: FLAC DTS WMA AAC AUD AC3 MP3

εν πρόφτασα στα χείλη σου. - 61. Ζήσε το τώρα. 17. Στο σπίτι αυτό το ρημαγμένο. 28. Τα ωραιότερα τραγούδια. 253. Τάσος Σαρμπάνης. Terms of Use. Recent Lyrics. Nacho Picasso - Critics.

εν ξέρω αν το γέλιο σου Είναι το ίδιο ακόμα Εκείνο που χανόμουν σαν παιδί Όλος ο κόσμος μίκραινε Γινόταν ένα στόμα Χωρούσε μέσα σ’ ένα σου φιλί. Feelgood Records is all about feelgood music. σπρο πουκάμισο φορώ και μαύρο θα το βάψω μαύρα είν' τα μάτια που αγαπώ γι' αυτά κοντεύω να χαθώ γι' αυτά πολύ θα κλάψω. αύρα μου μάτια εγώ για σας έκλαψα και θα κλάψω και τ' άσπρο μου πουκάμισο στα μαύρα θα το βάψω. χω καεί έχω ψηθεί στα χέρια τα δικά σου το βλέπω θα καταστραφώ και όμως να φύγω δε μπορώ στιγμή από κοντά σου. Μαύρα μου μάτια εγώ για σας έκλαψα και θα κλάψω και τ' άσπρο μου πουκάμισο στα μαύρα θα το βάψω. αύρο πουκάμισο θα βρω μαύρο σαν την καρδιά σου για να ταιριάζει η φορεσιά στα βάσανά μου τα βαριά όπου τραβώ κοντά σου.

υτό το DIY πραγματικά θα το λατρέψεις! Δες πως θα φτιάξεις το πιο δροσιστικό και light παγωτό! Επιδερμιδα. ν τα χείλη σου είναι αφυδατωμένα τότε το αποτέλεσμα θα είναι έτη φωτός μακρυά από τέλειο. ι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Αρχικά θα κάνεις lip scrub ή αλλιώς απολέπιση χειλιών. α αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα ώστε να δημιουργηθεί μια λεία και βελούδινη βάση επάνω στην οποία θα περάσεις το κραγιόν σου. Δες μερικά λαχταριστά lip scru. revious.

σως το κορυφαιο ανεκδοτο με ξανθιε. α κλαψεις απο τα γέλι. ία όμορφη ξανθιά παίζει σε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. χει πολύ άγχος αλλά βάζει τα δυνατά της για να αποδείξει ότι οι ξανθιές δεν είναι χαζές. ης λέει λοιπόν ο παρουσιαστής: Σου έχω μια πολύ απλή ερώτηση: Ποιος ήταν ο πρώτος άνδρας, για 1000 ευρώ; Το σκέφτεται λίγο η ξανθιά και απαντάει: Ο πρώτος ήταν . αγγέλης, ο φούρναρης, αλλά μου έδωσε μόνο 50 ευρώ!.

ὼς τὰ στάχυα εἶναι χρυσὰ κι ἀπέραντα. ν μοῦ χάριζαν ὅλη τὴν αἰωνιότητα χωρὶς ἐσένα. Ἰησοῦς τῶν μεθυσμένων περνοῦσε τὸ βράδυ μὲς στὰ θαμπὰ φανάρια. ὴν τρίξουν τὰ βήματα τῆς παραδουλεύτρας καὶ τὴ διώξουν. χει λίγο ἀφρὸ στὸ στόμα καὶ τὸ μαχαῖρι μιᾶς ἀνείπωτης εἰκόνας στὰ μάτια. μως ἀκριβῶς αὐτό σου ἔδινε μιὰ βαθύτερη ἀπάντηση.

ο χώμα αυτό το λέγανε πυρολίκι. την επόμενη βόλτα σου στο Μεταξουργείο, κατεβαίνοντας τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, στρίψε στο στενό της Αρτεμισίου και θα βρεθείς μπροστά σε μια ήσυχη, όμορφη και πολύχρωμη αυλή, στην πίσω μεριά του μεζεδοπωλείου Πυρολίκι. ην ημέρα κάθεσαι στη σκιά κάτω από τις ομπρέλες, ενώ το βράδυ είναι πιο δροσερά, και βρίσκεσαι ανάμεσα σε λεβάντες, αγιόκλημα και μπουκαμβίλιες. τσι δεν γίνεται να απογοητευτείς από το έργο του David Yates, σκηνοθέτη των τεσσάρων τελευταίων ταινιών Harry Potter και του πολυαναμενόμενου spin off του, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Ταρζάν ζει, πλέον, στο Λονδίνο, αλλά η ηθική και το καθήκον τον καλούν πίσω στο βελγικό Κονγκό, όπου θα χρειαστεί να αναλάβει και πάλι δράση για να σώσει την αγαπημένη του Τζέιν και μερικές εκατοντάδες σκλάβους.

Tracklist Hide Credits

A Τάσος Σαρμπάνης Το Σπίτι Αυτό Το Ρημαγμένο
Written-By – Παν. Χρυσαφέλης*
B Τασ. Σαρμπάνης* - Ανθ. Μπουζάνη* Δεν Πρόφθασα Στα Χείλη Σου
Written-By – Παν. Χρυσαφέλης*

Credits

  • Conductor – Π. Χρυσαφέλης*


2016-2019 © ulivingstonia.com
All rights reserved