» » Németh Lehel és Sárosi Katalin - Jázminvirág / Magammal Visszem A Tekinteted / És Jött A Zápor / Mondj Bármit
ulivingstonia
full-dateMP3 1744 mb. | FLAC 1584 mb. | WMA: 1714 mb.
Jazz / Pop

Németh Lehel és Sárosi Katalin - Jázminvirág / Magammal Visszem A Tekinteted / És Jött A Zápor / Mondj Bármit album flac

Németh Lehel és Sárosi Katalin - Jázminvirág / Magammal Visszem A Tekinteted / És Jött A Zápor / Mondj Bármit album flac

Performer: Németh Lehel
Title: Jázminvirág / Magammal Visszem A Tekinteted / És Jött A Zápor / Mondj Bármit
Rating: 4.6
Votes: 658
Other formats: RA DTS APE MP1 DMF MP2 MPC

A2. Magammal Visszem A Tekinteted. Rights Society: BIEM.

Vajon felkel a mozgólépcső kezelő szakember hajnalban, bemegy a munkahelyére és azt gondolja: Hmmm, tegnap ez jött lefele, vicceljük meg a népet! Majd beáll az oszlop mögé röhögni a balekokon? Vagy csak másnaposan nyom egy gombot, "ki tudja milyen irányút, pont [email protected], majd pont ez fog érdekelni, csak éljem túl a mai napot!" Vagy csak egy sima honpolgár, aki így éli ki kreativitását?

Album · 1963 · 2 Songs. Aj-jaj-jaj - a Potyautas című zenés játékból. Németh Lehel & Sárosi Katalin. 2. Aki egyszer a szemedbe nézett - a Potyautas című zenés játékból.

Marosi Katalin: Bármit megtennék. Topics Felolvasóblog, Marosi Katalin, ambrusa, vers, irodalom. Megjelent: Kézirat a szerzőtől A felvétel készült: 2012. október 12. Játékidő: 00:02:26 Bitráta: 192 kbps, 48 kHz, stereo. Nem akarom, hogy szenvedj,, Talán jobb, ha elfeledsz,, De tudd, én érted bármit megtennék,, És gondolj majd rám, ha dalt suttog az őszi szél. / Most elmegyek, mert ez jobb már sosem lesz,, És lehet, hogy soraimon hosszan elmerengsz,, De ez már jobb sosem lesz,, Minden álmom, vágyam csak egy perc. / Ez volt, lásd, mit látni kell,, Csak egyetlenegy perc.

Ugrás: navigáció, keresés. Németh Lehel (Sepsiszentkirály (Románia) 1932. június . Budapest (Magyarország) 2005. január . magyar táncdalénekes. Az erdélyi származású Németh Lehel édesanyja a fronttól menekülve érkezett Magyarországra. Szerepelt filmekben is, így például az 1962-es Csudapestben, mely felvonultatta a korszak táncdal-csillagait: Németh Lehelen kívül még például Vámosi Jánost vagy Sárosi Katalint. A hatvanas évek elején egyre sűrűbben került összetűzésbe a hatalommal, csempészéssel vádolták. Megelégelve a folytonos atrocitásokat, egy időre visszavonult a táncdal világától, és artistának állt. Végül 1965-ben feleségével együtt disszidáltak az országból. Külföldön műszerészként dolgozott.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárának, a Fidesz-KDNP országgyűlési. Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni. 1 hr ·. +14. Orbán Viktor added 17 new photos to the album III. Szántóföldi Napok és Agrárgépshow - in Mezofalva. 2 hrs ·. III. Szántóföldi Napok és Agrárgépshow // 3rd Rural Field Days and Agricultural Machinery Show.

Tracklist

A1 Jázminvirág
A2 Magammal Visszem A Tekinteted
B1 És Jött A Zápor
B2 Mondj Bármit

Credits

  • Backing Band – Körmendi Együttes (tracks: A2)
  • Leader – Behár György, Imre Zsoldos (tracks: A1)
  • Orchestra – Magyar Rádió Tánczenekara* (tracks: A1, B)

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: BIEM
  • Other: MM 795
  • Other: MM 796
  • Other (Price): Fogy. ár: 26 Ft


2016-2019 © ulivingstonia.com
All rights reserved