» » Jukka Ja Jytämimmit - Jytää Vaan
ulivingstonia
full-dateMP3 1337 mb. | FLAC 1229 mb. | WMA: 1690 mb.
Rock

Jukka Ja Jytämimmit - Jytää Vaan album flac

Jukka Ja Jytämimmit - Jytää Vaan album flac

Performer: Jukka Ja Jytämimmit
Title: Jytää Vaan
Released: 2015
Rating: 4.3
Votes: 645
Other formats: ADX MP1 WMA AAC MPC XM RA

Vocals, Guitar – Jukka Nousiainen. Written-By – Jukka Ja Jytämimmit. Other Versions (5 of 5) View All. Cat. Jytää Vaan ‎(LP, Album, Ltd, RP, Yel).

Jukka – Kitara, laulu Mara Balls – Basso Raaka-Gini – Rummut. Jos olet aikoinaan jäänyt ilman Jytää vaan LP:tä, niin ei hätää! Uusintapainos julkaistaan elokuussa . 2018! 300 kpl mustalla ja 200 kpl keltaisella värivinyylillä. Sen voi ennakkotilata nyt Jukan Musiikin levybaarista!.

Reserve product and pickup from store. A1 Kuuma yö Kittilässä A2 Pohjanmaa A3 Jytäkesä 015 A4 Ei mun aikana ole vielä. B1 Jytä-Yamaha B2 Vauhtikuningatar B3 Jytää vaan. LP. Product is in stock. We ship worldwide! Shipping starts at 2,99 €.

Last update on: August 31, 2015. Ja jos nyt tähän jään hetkeks hetkeen lepäämään. Vielä nousenko kun kevät saa kaiken alkamaan uudestaan. Ei ajan kulkusuuntaa saa mikään muuttumaan. Kauneintakaan hetkee ei huomiseen saa mukaan. mun koko omaisuus on kai tässä laulussa Nyt kevään ensi säteen nään loistavan hangesta. Ei mun aikani ole vielä Nyt on aika elää ja olla siellä missä laulut elää ja pilviin noustaa saa soittaen sataa salamaa. Reportar um problema. More lyrics from the album.

From their "Jytää Vaan" CD/CS.

2016-2019 © ulivingstonia.com
All rights reserved