» » Shaidai - Äiti Mulla On Ikävä / Joku Vielä
ulivingstonia
full-dateMP3 1669 mb. | FLAC 1874 mb. | WMA: 1744 mb.
Rock

Shaidai - Äiti Mulla On Ikävä / Joku Vielä album flac

Shaidai - Äiti Mulla On Ikävä / Joku Vielä album flac

Performer: Shaidai
Title: Äiti Mulla On Ikävä / Joku Vielä
Released: 1986
Style: Soft Rock
Rating: 4.8
Votes: 713
Other formats: MP1 AA WMA AIFF MP3 ADX MP4

All songs and all albums Shaidai You can listen for information on the site. Download the album or mp3, watch videos Shaidai. All video clips of all the songs are here. iti Mulla On Ikävä, Joku Vielä.

Shaidai Discography Tracks. iti Mulla On Ikävä, Joku Vielä ‎(7").

Mulla on ikävä sua vielä 2080-luvulla. I still miss you in the 2080s. Viikonloppuna pakko valvoa. On the weekend, have to stay up late. en haluu olla yksin aamulla. I don't want to be alone in the morning. mulla on ikävä sua Mulla on ikävä sua vielä 2080-luvulla. I miss you I still miss you in the 2080s. Reportar un problema.

Sun flanellii haluun lainata Pikkupäissään kesäiltana Mulla on ikävä sua Vielä 2080-luvulla. Viikonloppuna pakko valvoa En haluu olla yksin aamulla Taas pariskunnat menee baarista kotiin Ensi viikosta ne keskenään sopii Mä en laita viestii Käännän kovempaa mun musiikkii. En ehkä osaa sulle puhua Jos annetaan ajan kulua Mut kirjoitan susta lauluja Vielä 2080-luvulla. Sun flanellii haluun lainata Pikkupäissään kesäiltana Mulla on ikävä sua Vielä 2080-luvulla.

Panu on juuri avaamassa lahjaa kun joku koputtaa oveen. Hän piilottaa sen nopeasti Joululoma part . Tule syömään ruoka on pöydässä" Panun äiti sanoo. Juu odota tulen pian" Panu katsoo hetken lahjaa ja laittaa sen sitten kaappiin. Syötyään ruuan ja avattuaan joululahjat Panu kävelee ylä kertaan. Lahja on vieläkin puoliksi avattu. Siellä on kirje ja pieno koru. Kirjeessä lukee näin: Ilta jolloin pelastin sinut olin luulla, että menetän sinut ja en ole vielä antanut tarpeeksi. Onneksi sain sinut pois sieltä vedestä. Vaikka vaare ei ollut vielä ohi olin helpottunut. Minulla on ollut ikävä" "Niin minullakin sinua" Panu sanoo halaten tiukemmin Matiasta. He menevät sisälle ja riisuvat päälivaatteet pois. Matias on tuonnut vähän suklaata ja kokista.

SHAIDAI - ÄITEE (äiti, mulla on ikävä).

album Weekly Top. album Pop Hotlist. Taikakuu - Kai vielä jäät. Taikakuu Kai vielä jäät. Ikävä on kaunis -Taikakuu. Taikakuu 2 Äiti Juha Metsäperä.

Am F Mulla on ikävä sua vielä 2080-luvulla. C Em Viikonloppuna, pakko valvoa. C En ehkä osaa sulle puhua, Em jos annetaan ajan kulua Am mut kirjoitan susta lauluja. F vielä 2080-luvulla. C Sun flanellii haluun lainata Em pikkupäissään kesäiltana. Am F Mulla on ikävä sua vielä 2080-luvulla. D En ehkä osaa sulle puhua, F jos annetaan ajan kulua Bm mut kirjoitan susta lauluja. G vielä 2080-luvulla. D Sun flanellii haluun lainata F pikkupäissään kesäiltana. Bm G Mulla on ikävä sua vielä 2080-luvulla. vielä 2080-luvulla F Mulla o. .

Tracklist

A1 Äiti Mulla On Ikävä
B1 Joku Vielä

Notes

initial subm.
2016-2019 © ulivingstonia.com
All rights reserved