» » Jaap Dubbelboer, Met Orkest Henk van Dyk - Ik Heb Een Afspraak Met Mezelf
ulivingstonia
full-dateMP3 1254 mb. | FLAC 1392 mb. | WMA: 1297 mb.
Country, World, & Folk

Jaap Dubbelboer, Met Orkest Henk van Dyk - Ik Heb Een Afspraak Met Mezelf album flac

Jaap Dubbelboer, Met Orkest Henk van Dyk - Ik Heb Een Afspraak Met Mezelf album flac

Performer: Jaap Dubbelboer
Title: Ik Heb Een Afspraak Met Mezelf
Rating: 4.2
Votes: 254
Other formats: MP3 MP2 VOC AA ADX MP1 AUD

Een glimlach van zo maar een meisje.

75 888 EP. Jaap Dubbelboer, Met Orkest Henk van Dyk. Jaap Dubbelboer, Met Orkest Henk van Dyk - Ik heb een afspraak met mezelf ‎(7", EP). CID. 75 888 EP.

k Heb tuintje met Havanna een opnamen uit 1943, De aller laatste opnamen die Willy Derby gemaakt heeft. Label Decca AM 840 Catalogus nr 8906-M32067 Met begeleidend orkest van The Ramblers. Tekst Jac. van Tol. Show more.

Gerard Schoonebeek - De Lafaard Van De Stad. Koos Alberts 1984 ik verscheurde je foto. Henk wijngaard - altijd maar rijden. Henk Wijngaard - Kilometervreters. Henk Wijngaard nachtrijders.

En dan zeg ik met mijn liefste stem: 'Ik hou heel veel van jo. Marieke van Ditshuizen maakte tekeningen rond opvallende uitspraken van haar dochter, en Mieke van Hooft schreef vervolgens gedichten bij die afbeeldingen. Een ode aan de verbeelding. Lists with This Book.

Collaborative Dictionary Dutch-English. exp. I have an abscess. I have a boyfriend.

Слушайте и скачивайте paul van dyk feat на Хотплеере в mp. Giuseppe Ottaviani-Paul van Dyk feat. Giuseppe Ottaviani-A Wonderful Day (Album Mix) 02:52. УЖЕ БЫЛ - Paul van Dyk feat. Johnny Mcdaid - Home (Paul van Dyk Club Mix) 06:00.

Album · 2012 · 1 Song. See All. Helemaal Verliefd. Kleine Zigeunerin - Single. Ik Wil Jou Voor Altijd - Single.

Ik voel me rijk als een koning Ik heb een truck als m'n woning Ik rij door zon en door regen Je komt me overal tegen. En doe ik graag een tukkie Doe ik het in m'n truckie Ik heb geen kamer nodig Nee dat is overbodig Ik slaap hier als een roos. Ik voel me rijk als een koning Ik heb een truck als m'n woning Ik rij door zon en door regen Je komt me overal tegen. En neem ik dan m'n prakkie Eet ik op m'n gemakkie Niet in een restaurantje Maar bij m'n eigen krantje Heel rustig langs de kant. En wil een aardig meisje Van mij een gratis reisje Dan gaat m'n deur al open Ik laat zo'n schat niet lopen Die rit geef ik cadeau. Submitted by. tauzefien at Fri 06 Jun, 2003 12:00 am.

Tracklist

A1 Ik heb een afspraak met mezelf
A2 Een afscheid zonder meer
B1 Jij bent telkens nieuw voor mij
B2 Een glimlach van zo maar een meisje

Companies, etc.

  • Record Company – N.V. Dureco
2016-2019 © ulivingstonia.com
All rights reserved